Dos alumnes de Llagostera premiats per investigar el cicle de l’aigua

Dos alumnes de Llagostera premiats per investigar el cicle de l’aigua

Els dibuixos d’Alba Palau de l’escola Lacustària i Pol Robles de Puig de les Cadiretes, han resultat finalistes en la 17a edició del Concurs Digital Infantil convocat per Aqualia, empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües. Els seus treballs han estat elegits entre els més de 7.200 participants, procedents dels municipis de l’estat espanyol en els que Aqualia presta servei.

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, i la regidora d’Educació Sílvia Fa, acompanyats pel responsable d’Aqualia Joan Haro, els han lliurat un smartwatch per a cadascú. 

L’acte ha tingut lloc aquest dimecres a la Sala de Plens de l’Ajuntament. 

El concurs es va convocar amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua per ensenyar als nens i nenes el valor de gestionar adequadament el cicle de l’aigua i la feina que suposa portar-la a les cases en quantitat i qualitat, així com tornar-la a la natura de forma sostenible.

En aquesta edició els joves alumnes de 3r i 4rt de Primària havien de convertir-se en investigadors per resoldre d’on prové l’aigua que consumeixen cada dia i a on va després d’utilitzar-la. Per això, la web www.investigadorsdelaigua.cat posava a la seva disposició gran quantitat de material educatiu sobre la gestió del cicle integral de l’aigua.