Espai de l'Alcalde

Espai de l'Alcalde

Agenda institucional de l'alcalde

Benvolguts/des veïns i veïnes,

Llagostera.cat vol ser una eina més de comunicació, participació i de contacte permanent entre l’Ajuntament i la ciutadania. 

Des d’aquest espai virtual teniu  accés a la informació dels serveis municipals així com a la possibilitat de realitzar tràmits en línia les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. 

Des de llagostera.cat també teniu accés al portal de Transparència on trobareu tota la informació relacionada amb l'Ajuntament, des de la vessant institucional i organitzativa, fins a la gestió econòmica, passant per l’ acció de govern i normativa, així com els contractes, els convenis i les subvencions.  

Som conscients que encara queda molt terreny per recórrer i en aquest sentit hem començat a treballar en una carta de serveis que esperem poder aprovar properament així com el codi de conducta i bon govern. 

Des de l’equip de govern de l’Ajuntament, format per ERC i CUP-Alternativa per Llagostera,  estem oberts a incorporar millores i aportacions i us animem a fer-nos arribar les vostres opinions i suggeriments. 

Esperant que aquest espai sigui d’utilitat aprofito l’ocasió per saludar-vos en nom de tots els companys i companyes de l’Ajuntament.

Atentament,

Antoni Navarro Robledo
Alcalde de Llagostera
alcaldia@llagostera.cat