Llars d'Infants Municipals

Llista definitiva d’admesos i exclosos El Niu

Llista definitiva d’admesos i exclosos El Carrilet

Informació sobre el pagament de la matrícula:

En cas que el vostre fill/a hagi estat admès/a en alguna de les dues llars d’infants, per tal de poder formalitzar la matrícula del vostre fill/a, cal que feu efectiva la quantitat de 42 euros entre el 15 i el 20 de juny fent una transferència bancària a un dels següents núm. de compte:  

ES35 2100 0083 8102 0012 9697 – La Caixa
ES53 0075 1016 1306 6200 0281 – Banco Santander
ES83 0081 5392 1000 0110 4113 – Banco Sabadell
ES98 0182 5595 4502 0002 2822 – BBVA 

Seguidament heu d’enviar el comprovant del pagament per correu electrònic a carrilet1@llagostera.cat. En cas de no poder fer l’enviament del comprovant per correu electrònic, podeu dipositar-lo a la bústia de la llar d’infants El Carrilet (c/ Mas sec, 71) o a la de la llar d’infants El Niu (c/Ganix, 2).

Jornada de portes obertes a les llars d’infants municipals

Aquest any es recupera la Jornada de portes obertes perquè les famílies puguin visitar les instal·lacions de les llars d’infants municipals (El Niu i El Carrilet) i conèixer el seu projecte educatiu presencialment. La jornada serà el dissabte dia 30 d’abril de 10 a 12 h a totes dues llars d’infants.

El termini de presentació de sol·licituds de preinscripció a les llars municipals de Llagostera per al curs 2022-2023 serà del 9 al 20 de maig. Properament es detallarà la informació sobre el procediment de preinscripció i matriculació.

A més a més, les famílies poden visualitzar els vídeos que trobaran a continuació, en els quals es mostren els espais de què disposen tots dos centres i quin és el deu dia a dia. Cal tenir en compte que totes dues llars d’infants comparteixen projecte educatiu i direcció.


Vídeo El Carrilet

Vídeo El Niu

 

PRESENTACIÓ

Les llars d’infants El Niu i El Carrilet, són centres de primer cicle d’educació infantil municipal de caràcter públic que depenen de l’ajuntament de  Llagostera i tenen el suport de la diputació de Girona.

Neixen  amb l’objectiu d’oferir un servei educatiu de qualitat i respondre les necessitats educatives actuals dels infants de zero a tres anys.

Les dues llars comparteixen projecte educatiu, direcció i equip d’educadores.

La llar d’infants “El Carrilet” va ser construïda el 2008 i està situada al costat de la zona on hi ha els equipaments esportius del poble. La llar d’infants “El Niu” va ser reformada totalment el 2009/10 i està situada al centre del poble molt a prop de l’escola pública CEIP Lacustària i de la biblioteca Julià Cutiller. 




Concepte d’escola

L’Eix central de les nostres llars és l’infant i tots els moments que ell viu. Creiem en un infant únic, capaç i protagonista del seu propi aprenentatge.

Som  llars  on es viu i  es deixa viure.  Donant valor educatiu a tot el que passa quotidianament. Ampliant les experiències dels infants, acollint allò inesperat, incorporant l’imprevist i enriquint el que és quotidià. Donant temps i confiant en les capacitats dels infants. Valorant les petites coses, les relacions socials, pensant espais cuidats i partint dels seus interessos. 

Som un equip professional que té com a prioritat garantir l’acompanyament i el respecte dels diferents ritmes de creixement.  Acompanyant amb respecte i essent presents en tot moment, fent un pas al costat perquè el protagonista real sigui l’infant. Donant valor a allò que fan els infants. Creant vincles per poder donar seguretat per arribar a l’autonomia. 

Procurem que l’ambient sigui acollidor on cada detall, cada espai resulti educatiu, que convidi a la realització d’accions i d’experiències que afavoreixin el camí cap a l’autonomia, donant el temps necessari per arribar-hi per sí sol. 

Utilitzem  la documentació per fer visible allò que passa diàriament a les llars i no es veu, allò que és efímer. “ tot allò que no es veu, no existeix” MALAGUZZI

Per nosaltres les famílies formen part de la comunitat educativa i per tant poden consultar, entrar, participar, parlar... les llars han de ser un lloc on se sentin com a casa

Com ens organitzem?

Les agrupacions són d’infants del mateix any natural per tant tenim els nadons, els infants d’1 a 2 anys i els  infants de 2 a 3 anys.

Hi ha més o menys aules depenent de les matriculacions del curs.

El curs escolar comença el 7 de setembre i acaba l’últim dia lectiu del mes de juliol.

Disposem de diferents pacs horaris perquè les famílies puguin escollir quin s’ajusta més a les seves necessitats.

Horaris curs 2021-22

Servei educatiu horari matí i tarda: de 8.30 a 12.30 h i de 15 a 17 h
Servei educatiu horari matí: de 8.30 a 12.30 h

Bon dia: de 8 a 8.30 h

Menjador: de 12.30 h a 15 h 

On som?

Llar d’infants El Niu c/ Ganix,2  / 

Llar d’infants El Carrilet c/ Mas Sec,71 / 

Contacte

Llars infantscarrilet1@llagostera.cat 

Àrea Educacióeducacio@llagostera.cat

El Niu: 972 831 051 
El Carrilet: 972 805 228
Mòbil: 689 534 236