Cloenda del PTT d’Auxiliar de vivers i jardins, curs 2023-2024


Ahir, dijous dia 20 de juny, es va celebrar la cloenda del curs 2023-2024 del PFI-PTT Llagostera - Cassà de la Selva amb l'acte de graduació. Va ser una celebració senzilla i familiar, seguint la filosofia del PTT, que es basa en l’atenció personalitzada i el vincle estret amb l'alumnat i les famílies.

A la graduació hi ha participat tot l'alumnat, les seves famílies i amistats, la tutora i el professor específic, la dinamitzadora juvenil del municipi, l'equip directiu de l'escola Lacustària, la directora de l'Institut de Llagostera i les regidores d'Educació de Llagostera i Cassà de la Selva, Irene Miquel i Noe Bueno, respectivament.

 

En finalitzar el PTT, els alumnes han obtingut la certificació per treballar com a auxiliars de jardineria i el Curs d'accés a cicles formatius de grau mitjà. D'aquesta manera, poden continuar  amb la seva trajectòria formativa, o bé, iniciar-se en el món laboral.

El PFI-PTT d’Auxiliar de vivers i jardins és una aposta de l’Ajuntament de Llagostera que s’ha consolidat amb els anys i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà de la Selva. Aquesta formació és molt útil per proporcionar, als joves que no han obtingut el graduat d’ESO, l’oportunitat d’incorporar-se altra vegada al sistema educatiu o bé accedir al mercat de treball amb una formació bàsica.

Enhorabona a tot l'alumnat de la promoció 2023-2024 per l'esforç, per superar el curs i per millorar les seves capacitats i habilitats.