Horaris i Tarifes de les Piscines de Llagostera


Us informem sobre els horaris i tarifes de les Piscines de Llagostera d'aquesta temporada. Tant si sou habituals de la piscina com si us esteu plantejant visitar-nos per primera vegada, us convidem a gaudir de les nostres instal·lacions. Tant de la Piscina de la zona esportiva, com de la Piscina de la Canyera.

La Piscina de la zona esportiva obra des del 17 de juny fins al 21 de juny de 16 h a 20 h. I del 22 de juny al 8 de setembre de 10 h a 20 h.

La Piscina de la Canyera obra del 24 de juny a l'1 de setembre de 10 a 20 h.

Respecte a les tarifes i els abonaments n'hi ha de dos tipus i pensats per a tothom:


Individual (de 3 a 65 anys). Preu general: 100 €. Usuaris amb arrelament al municipi: 50 €. Ascendents I descendents (fins a 2n grau) de persones amb arrelament al municipi: 70 €.
Individual (majors de seixanta-cinc anys). Preu general: 70 €. Usuaris amb arrelament al municipi: 35 €. Ascendents i descendents (fins a 2n grau) de persones amb arrelament al municipi: 49 €.
 Familiar (nucli amb fills menors de divuit anys a càrrec). Preu general: 220 €. Usuaris amb arrelament al municipi: 110 €. Ascendents i descendents (fins a 2n grau) de persones amb arrelament al municipi: 154 €.
Familiar (suplement de l'abonament familiar per a fills majors de divuit anys (màx. 2 pax). Usuaris amb arrelament al municipi: 30 € per persona. 
Ascendents i descendents (fins a 2n grau) de persones amb arrelament al municipi:    42 € per persona.
Entrada puntual diària: 5,5%
Entrada puntual festiu: 7,5%
Lot de 5 entrades (només per a titulars d'un abonament): 20 €