Més de 30 activitats per celebrar les festes nadalenques a Llagostera


L'agenda del mes de desembre i gener a Llagostera compta amb més de 30 activitats de tota mena per gaudir de les festes nadalenques. 

Enguany, el municipi donarà la benvinguda a Nadal amb la festa “La Nadalenca” que tindrà lloc el cap de setmana del 16 al 17 de desembre amb activitats familiars, xocolatada, concerts, etc. Podeu consultar tot el programa aquí.

Coincidint amb aquest cap de setmana, hi haurà dues sessions dels Pastorets al Casal Parroquial. Ja es poden aconseguir les entrades a la llibreria Sureda. El dia 16 de desembre també es celebrarà el concert de la guitarrista i compositora de pop folk Anna Andreu. Tots els beneficis seran destinats a La Marató de TV3. 

També s'han agendat les clàssiques quines al Casino Llagosterenc o al Restaurant El passeig, així com el concurs de truita “Quins ous, al Madoni!”. I els petits de la casa podran passar unes vacances ben artístiques apuntant-se al casal “Creactiva’t per Nadal”. 

No podien faltar les activitats esportives per completar les festes nadalenques. El dia 17 de desembre tindrà lloc el Mobiat 2023 i tots els beneficis seran destinats a l’Oncolliga. Es poden aconseguir els tiquets a la Llibreria Sureda, a Brugujardí Taller Brugulat, a Jorma 7 i a Sequoia Sports. 

Finalment, el dia 26 de desembre es farà la clàssica Cursa de Sant Esteve de Llagostera. Ja us podeu inscriure en aquest enllaç

Consulteu la programació de desembre 2023 i gener 2024 aquí