Llagostera Activa participa en la Jornada Connect@ i en la Taula de desenvolupament comarcal


Llagostera Activa ha participat aquest mes de novembre en la Jornada Connect@: Talent i (noves) economies organitzada per la Diputació de Tarragona i en la Taula de desenvolupament comarcal del Consell Comarcal del Gironès. 

Llagostera Activa, juntament amb la Diputació de Girona, han estat convidades a participar en la taula rodona: “Bones pràctiques de gestió pública conjunta” explicant el projecte Ubuntu i Nodreix-te, revitalització d’un equipament en desús al servei de la gent gran de Llagostera, finançat per la Diputació de Girona. 

El projecte Ubuntu va executar-se a finals de l’any 2022 aconseguint la puntuació més alta de tots els projectes presentats pels ajuntaments de les comarques gironines a la Diputació de Girona. 

Es tracta d'un projecte transversal impulsat per Llagostera Activa que té com a objectiu convertir la cafeteria de la Llar d'avis en un pol de generació de llocs de treball, de formació per a l'ocupació i en un espai de coneixement al voltant de l'àmbit de l'atenció a la dependència.

La Jornada va tenir lloc el passat 21 de novembre a Tarragona amb la voluntat de donar a conèixer i posar en valor els programes que es desenvolupen, en l’àmbit de l’Ocupació l’Emprenedoria arreu del territori i, alhora, crear un espai de trobada i de networking per compartir contactes i fer sinergies.

Així mateix, aquest dimecres 29 de novembre, en el marc de la Taula de desenvolupament econòmic organitzat pel Consell Comarcal del Gironès, la cap de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera, Carolina Carranza, ha presentat el projecte i compartit experiències amb la resta de municipis de la comarca del Gironès. La presentació de la taula ha anat a càrrec de la Consellera de l’àrea de desenvolupament local, Cristina Alarcón.