Reordenació dels equipaments esportius de Llagostera i obertura de la Canyera


Amb la voluntat de millorar i facilitar la pràctica de l’esport a Llagostera s’han impulsat diverses actuacions entre elles l’ordenació de la zona esportiva pel que fa als seus accessos, el tancament de les grades durant els entraments de dilluns a divendres, l’habilitació d’una zona d’espera pensada perquè els esportistes puguin estudiar o descansar mentre esperen la seva hora d’entrenament i l’obertura de la zona d’oci i esport de la Canyera.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Llagostera, Jordi Mir, ha explicat que aquestes mesures estan encaminades a conciliar les activitats entre esportistes i famílies i millorar el funcionament dels equipaments esportius municipals. 

Amb l’obertura de la zona de la Canyera es podrà utilitzar el parc infantil, el camp de futbol i de volei de 8 del matí a 8 del vespre. Mir ha recordat que per utilitzar les pistes de tennis cal pagar l’abonament corresponent i que per utilitzar les barbacoes cal demanar autorització mitjançant la presentació d’una instància al Servei d’Atenció Ciutanada.