Nou període per determinar el càlcul de les bonificacions en el sistema de recollida d'escombraries

Nou període per determinar el càlcul de les bonificacions en el sistema de recollida d'escombraries

Fa uns mesos enrere ens vam dirigir a vosaltres per informar-vos sobre les novetats en el sistema de lectures dels xips incorporats en els cubells del servei de recollida porta a porta d’escombraries. 

Us comuniquem que actualment el sistema funciona correctament i el nou període per determinar el càlcul de les bonificacions segons les aportacions de les fraccions d’orgànica, paper i envasos serà a partir del 9 de juliol i fins a finals d’any.

El número d’aportacions de cada fracció per aconseguir la bonificació del 30% de la taxa d’escombraries, que es tradueix en una selecció correcte de les deixalles i un ús habitual del sistema de recollida porta a porta, serà com a mínim:

22 aportacions d’orgànica (equival a una aportació cada 7 dies*), amb el cubell marró  

18 aportacions d’envasos (equival a una aportació cada 9 dies), amb el cubell blanc  

11 aportacions de paper (equival a una aportació cada 15 dies), amb el cubell blanc)

*En cas d’estar registrat com a compostaire, no es comptabilitzà aquesta fracció. *Les bonificacions es faran efectives durant el primer trimestre del 2019.

Recordeu que cal retirar els cubells buits cada matí per poder facilitar el pas dels vianants a les voreres. Cada habitatge ha de tenir cura dels seus cubells ja que estan identificats segons cada domicili i el canvi d’ubicació podria ocasionar problemes.

Qui encara no disposi dels nous cubells amb xip per la recollida porta a porta, podeu recollir-los gratuïtament a l’Oficina del Servei de Residus, al C/Ferrer nº 1, oberta els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimecres de 16 a 20h.