Revoltes d'octubre


Per commemorar el 5è aniversari de l’1 d’Octubre, l’Ajuntament de Llagostera ha preparat diverses activitats com itineraris, xerrades i caminades.

El pròxim dissabte 1 d’octubre es llegirà un manifest de diverses entitats i formacions polítiques a la plaça Catalunya a les 19.30h i a les 20h al Teatre Casino Llagosterenc es projectarà un vídeo amb els testimonis llagosterencs que van participar al referèndum de l’1 d’ocutbre del 2017 i acabarà l’acte amb la xerrada “5 anys de l’1 d’octubre. I ara què?”, a càrrec de Marc Santjaume, professor de teoria política.

El dia 2 d’octubre s’ha organitzat un itinerari vital Isabel Vila a Llagostera a càrrec d’Antoni Strubell. Cal inscripció prèvia en aquest enllaç. La sortida serà a la Casa de les Vídues a les 11h.

El dijous 6 d’octubre, tindrà lloc la xerrada “Les Quintes, un sistema antipopular” a càrrec de Pelai Pagès Blanch a la Sala Polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller a les 19h.

I finalment, el diumenge 9 d’octubre tindrà lloc la XXIII Caminada Memorial Isabel Vila. La sortida serà a la plaça Catalunya a les 7.30h.

Us animem a participar en tots els actes.