El disseny “Globus de diàleg” serà la imatge gràfica de la Participació Ciutadana de Llagostera


La imatge gràfica de la Participació Ciutadana de Llagostera guanyadora ha sigut l’opció “globus de diàleg” amb el 82% dels vots.

Els seus dissenyadors expliquen que el logo el concepte de "globus de diàleg", originari del còmic i ja present a l'imaginari col·lectiu, amb la "P" de "Participació" a l'interior. L'elecció tipogràfica és de caràcter formal, geomètrica i tècnica, compensant i equilibrant la informalitat del globus, amb l’institucionalitzat del projecte. 

Amb aquesta imatge es preveu una bona capacitat de reproducció i ús tot i ser més complexa tècnicament que l’opció 1 "stencil". El nom "Participació Ciutadana Llagostera" es manté visible, en dos nivells jerarquitzats visualment, separant els dos conceptes, "participació ciutadana" i "Llagostera". 

Es tracta d'un logotip més formal i complex però suficientment llegible, accessible i identificable per a funcionar adequadament.

A principis de novembre es va posar en marxa la votació de la imatge gràfica que servirà per identificar les accions i processos de participació ciutadana que es duen a terme a Llagostera mitjançant per primera vegada la plataforma Decidim.

La Diputació de Girona ofereix aquesta plataforma per vehicular els processos de participació ciutadana. A través d'aquesta eina, adreçada de manera gratuïta als consistoris de les comarques gironines, l'Ajuntament centralitzarà a partir d'ara els processos participatius que organitzi.

En aquesta primera votació, podien participar les persones empadronades a Llagostera a partir de 16 anys només indicant el seu DNI.

Gràcies a tothom per participar!