Ultra Clean Marathon a Llagostera

Ultra Clean Marathon a Llagostera

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera participarà aquest proper diumenge a l'Ultra Clean Marathon, amb un punt d’avituallament al Parc de l’Estació. L’Ultra Clean Marathon és un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya, on durant 7 dies, l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, 2 esportistes compromesos amb el medi ambient, correran 7 maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de residus possibles, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels entorns naturals.

L'objectiu de l'Ultra Clean Marathon és augmentar la conscienciació i mobilització ciutadana, reduir residus en espais naturals i promoure mesures de conservació de la natura. Alhora, vol fer créixer el compromís de les persones esportistes en la cura del medi ambient, i la promoció de curses i activitats esportives solidàries i alhora sostenibles.

El repte està obert a tothom qui en vulgui formar part. Des de l’Ajuntament us animem a participar-hi, a nivell individual o col·lectiu, a través de qualsevol de les fórmules que trobareu en aquest enllaç