El Procicat manté una setmana més les restriccions actuals

El Procicat manté una setmana més les restriccions actuals

El Pla territorial de protecció civil de Catalunya (PROCICAT) ha anunciat que manté les mesures i restriccions contra la COVID-19 que va decretar el passat 8 de febrer. Seguiran vigents fins al 28 de febrer i la setmana que ve s'anunciarà si se n'adopten de noves.

Es manté el confinament perimetral a la comarca del Gironès i el toc de queda nocturn, de les 22 a les 6 h. Segueixen igual les restriccions horàries a la restauració i només podran obrir els comerços de fins a 400 metres quadrats; els cap de setmana, només els serveis essencials. Les activitats esportives només es poden fer a l'aire lliure i els gimnasos poden estar oberts a un 30% de capacitat, amb màxim 6 persones per activitat.

L'únic canvi que s'introdueix a partir de dilluns, 22 de febrer, és la represa de les activitats extraescolar, d'esport escolar i lleure educatiu pels infants d'educació infantil i primària.

Podeu consultar les mesures i restriccions per fer front a la propagació de la COVID-19 que seguiran en vigor del 22 al 28 de febrer en el següent enllaç.