Jornada de Clean Up Day a Llagostera

Jornada de Clean Up Day a Llagostera

La sisena edició de la campanya Let’s Clean Up Europe arriba a Llagostera. La iniciativa, que se celebra els dies 18, 19 i 20 de setembre arreu d’Europa, organitza accions de neteja a espais naturals per donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en boscos, rius, platges o rieres, així com conscienciar a la ciutadania de l'efecte dels comportaments incívics.

A Llagostera, el dissabte 19 es farà una recollida voluntària de deixalles a bosc i altres espais naturals. El punt de trobada serà la Deixalleria Municipal a les 8 h. Hi haurà esmorzar gratuït per a tots els participants. L’activitat compta amb la col·laboració del Grup Excursionista Bell-Matí.

Així mateix, el divendres 18 es durà a terme a les dues escoles del municipi activitats a les aules entorn la prevenció de residus i la denúncia d’abocaments de deixalles als boscos o als espais naturals. Els nens i nenes de sisè del Puig de les Cadiretes faran, també, una neteja d'un entorn natural proper a l'escola. L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament repartirà a tots els alumnes i professors un Boc'n'roll per l'esmorzar o berenar.

Totes les activitats es realitzaran amb les mesures preventives de la COVID-19,  com ara l’ús obligatori de mascareta, distanciament social i grups reduïts.