Recta final als treballs de reparació del mal estat de la xarxa d'enllumenat públic


Tal i com es va informar el passat mes de febrer, el mal estat del quadre general elèctric situat al carrer Ganix ha produït diverses avaries a les línies que donen servei a l’enllumenat públic a diversos sectors i carrers del municipi. L’encàrrec de reparació es va contractar a l’empresa Enllumenats Costa Brava, just abans de la declaració de l’Estat d’Alarma i actualment està a punt de finalitzar els treballs. A dia d’avui, concretament, s’està actuant a la línia elèctrica d’enllumenat públic que dona servei als carrers: Ganix, Donzelles, Estrella, Nou, de la Coma, Mas Sec, Rafel Mas Ripoll, Ricard Casademont, Mossèn Cinto Verdaguer, Puig de les Cadiretes, Montseny i avinguda del Canigó.  Aquests treballs ocasionen talls en el subministrament i la qualitat del servei que es preveu quedin resolts en els propers dies.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Llagostera ha adjudicat transitòriament els treballs de manteniment de l’enllumenat públic a una nova empresa. Un cop Enllumenats Costa Brava finalitzi els treballs actuals, la nova empresa assumirà el manteniment de l’enllumenat públic a l’espera de licitar el servei.

Des de l’Ajuntament us demanem disculpes per les molèsties ocasionades i esperem poder restablir adequadament el servei.