Voleu ser família mentora en el projecte MERAKI?


MERAKI és un projecte de mentoria social orientat a donar suport en l’acompanyament d’aspectes de la vida quotidiana a través d’una relació de mentoria entre dues famílies. Aquest projecte neix de la inquietud de dues fundacions – Resilis i Probitas -- preocupades pel benestar social i familiar i de la convicció de la capacitat transformadora de la mentoria social.

Des de la regidoria de Drets Socials, animem a famílies de Llagostera que voluntàriament s’ofereixin a proporcionar un suport individual a d’altres que es troben en una situació de risc d’exclusió social. Aquestes mentories estaran tutoritzades per una entitat o per professionals especialitzats.

Les famílies mentores han de comptar amb diversos requisits: que com a mínim un dels membres de la família tingui més de 25 anys, comprometre’s a col·laborar durant tot el projecte que té una durada de 6 mesos, participar en una formació inicial, entre altres.

Els mentors poden donar suport a les famílies en l’organització i planificació del dia a dia, en els hàbits i alimentació saludable, en la criança, en la gestió del temps d’oci en família, etc.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Si voleu ser família mentora podeu trobar més informació aquí

També us podeu posar en contacte a través del telèfon 648 93 47 99 o enviant un correu a mentoriasocialgi@resilis.org.