Perfil i biografia de la regidora Anna Viñas Roca

Perfil i biografia de la regidora Anna Viñas Roca

Partit: CUP Llagostera

L’Anna Viñas i Roca té 41 anys i treballa, des de fa molt temps, com a tècnica de Serveis Socials en un ajuntament. Va estudiar educació social i anys més tard va cursar pedagogia a la Universitat de Girona. Des de ben jove ja va mostrar interès i inquietud per poder desenvolupar formació i  dedicació professional en l’àmbit social gràcies al voluntariat i el fet de viatjar i veure altres cultures.

Tot just va acabar la carrera, ja va treballar de seguida d’educadora en un centre de menors i després ja va treballar en l’àmbit de Serveis Socials que és on actualment continua desenvolupant la seva tasca professional.

És filla de Llagostera i, malgrat haver estat uns anys vivint fora del municipi, va decidir tornar al poble per estar a prop de la família i poder gaudir d’una millor qualitat de vida. Fa molts anys que està  vinculada a la CUP, que és membre del casal independentista “ El Forn” de Girona i sòcia d’Òmnium Cultural. Les seves aficions són viatjar, gaudir de la natura i de la cultura del nostre país.

Arran del referèndum de l’1 d’Octubre i gràcies a la coneixença d’altres llagosterencs i llagosterenques que compartien un projecte comú en clau nacional i municipalista,  va ser conscient de la necessitat de fer política des d’una altra perspectiva. Per aquest motiu, va col·laborar activament en la creació i creixement de l’Assemblea local de la CUP a Llagostera i, més endavant, va sorgir la confluència CUP-Alternativa per Llagostera en la qual es va implicar del tot.

L’Anna comenta: “La política ha de tornar als carrers  i es necessita la força i la participació de la gent per canviar maneres de fer de la vella política que no acceptem. Les institucions han de ser el vehicle per traslladar el que la gent diu i la política veritable s’ha de fer des de baix i a l’esquerra”. 

Declaració de béns i activitats

Indemnitzacions anuals 2022 (màxim): 11.400 €  Indemnització prevista en deixar el càrrec: 0 €