Perfil i biografia del regidor Jordi Casas Comas

Perfil i biografia del regidor Jordi Casas Comas

Partit: CUP- Alternativa per Llagostera

Biografia: En Jordi Casas té 31 anys i, tret d’algun breu període a l’estranger, els ha viscut a Llagostera. Concretament, al veïnat de la Bruguera Alta. És graduat en psicologia i màster en psicopedagogia. Com és comú en la seva generació a causa de la precarietat laboral imperant, ha treballat en feines molt diverses, però els darrers anys els ha pogut dedicar a l’àmbit social i a l’educatiu —escolar i extraescolar—, també a Llagostera. Actualment, treballa a un institut de Girona.

Des de molt jove, ha estat implicat de manera continuada en projectes i organitzacions diverses de caire polític, social i cultural. Aquesta consciència militant l’ha vehiculat, bàsicament, en l’àmbit local, i l’ha dut a participar activament a col·lectius com el SEPC, Joves per la Terra, l’Assemblea l’Esquerres o El Butlletí de Llagostera. També, de totes les organitzacions unitàries de l’independentisme, des de Llagostera Decideix al CDR, passant per l’assemblea local de l’ANC. 

Des de la seva creació el 2019, forma part de la CUP-Alternativa per Llagostera i —arran d’això— també és militant de la CUP. En un context en què impera la injustícia i l’emergència (des de la negació de la sobirania nacional a l’emergència climàtica, passant pels desastres socials a què ens aboca el sistema capitalista) a en Jordi li interessa la política en la mesura que aquesta pugui ser transformadora i està convençut que des de l’Ajuntament es pot fer molta feina per al bé comú, que és el de la gran majoria. Que, sense deixar la feina de carrer i conscients dels límits de la institució, cal ser-hi per allò que deia Fuster que «tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres».

Declaració de béns i activitats

Indemnitzacions anuals 2022 (màxim): 11.400 €  Indemnització prevista en deixar el càrrec: 0 €