Informació sobre els cursos de català del CPNL

Informació sobre els cursos de català del CPNL

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha aturat totalment la seva activitat i ha pres diverses mesures relacionades amb els cursos de català que s’estaven impartint a Llagostera.

Per una banda, els tres cursos que s'estaven duent a terme estaven pràcticament acabats: faltaven molt poques classes i no hi havia prova homologada. Per aquest motiu, es donen per finalitzats. Quan es recuperi la normalitat, es tancaran informàticament els cursos i els alumnes rebran els certificats. Per altra banda, la setmana vinent havien de començar els cursos del segon trimestre. De moment, s’han aturat les inscripcions i s'estudiarà la seva viabilitat.

Des del CPNL posen a disposició del seu alumnat alguns recursos per si volen seguir formant-se pel que fa a la llengua catalana. Així, des del Consorci recomanen treballar amb la modalitat lliure del parla.cat o seguir els recursos que proposa la Direcció General de Política Lingüística. Recordem que, per a famílies amb mainada, des de l’Ajuntament vam proposar diversos recursos educatius per a infants.

Per a qualsevol consulta o dubte, podeu posar-vos en contacte amb la tècnica i responsable del Servei Comarcal de Català del Gironès al telèfon 972 21 32 62 o a l’adreça de correu electrònic girones@cpnl.cat.