Lliurament dels premis del XXIX Concurs Literari Sant Jordi (categories infantils) i del XXIII Concurs de punts de llibre


Durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi s’han donat a conèixer els noms dels nens i nenes que han guanyat les diferents categories del concurs literari i del concurs de punts de llibre organitzats per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera.

El lliurament de premis s’ha realitzat a la plaça Catalunya en un petit acte dinamitzat per la Mireia Peña. Els encarregats de donar els premis als infants han estat l’Alcalde, en Narcís Llinàs i el Regidor de Cultura, l’Adrià Guinó.

Categoria Infantil Concurs literari
S'han presentat un total de 441 treballs. Tots els guanyadors reben un diploma i un lot de llibres.

Així, els guardonats han estat:

Premi de la categoria infantil A en l’especialitat de conte il·lustrat del XXIX Concurs Literari Sant Jordi 2024 a Isona Castilla Collell amb l’obra Mirar i no menjar?

Premi de la categoria infantil B en l’especialitat de conte il·lustrat del XXIX Concurs Literari Sant Jordi 2024 a Biel Juanola de la Mano amb l’obra Les gallines Turuleta.

Premi de la categoria infantil C en l’especialitat de conte del XXIX Concurs Literari Sant Jordi 2024 a Edna Mas Labarta amb l’obra Magdalenes de contes.

Premi de la categoria infantil C en l’especialitat de poesia del XXIX Concurs Literari Sant Jordi 2024 a Gustavo Nogueira de Azevedo amb  l’obra L’amor de mare.

Del Concurs de punts de llibre hi ha hagut 531 participants. Els guardonats reben un trimestre de formació a l’Escola d’Art Pere Mayol, un  lot de llibres i s'han editat 600 unitats de cada punt de llibre guanyador.

-       El premi de la categoria A és per a Ingi Briceño Domínguez

-       El premi de la categoria B és per a Mar Richart Basart

-       El premi de la categoria C és per a Ona Vilalta Cubarsí

-       Accèssit en la categoria C per Gustavo Nogueira de Azevedo

Podeu llegir les obres premiades en el següent enllaç