Nou cartipàs de l’Ajuntament de Llagostera


L’Ajuntament de Llagostera va celebrar ahir al vespre el Ple per establir l’organització i el funcionament dels òrgans de govern, administració municipal i la distribució entre les diferents regidories.

L’alcalde Narcís Llinàs Gavilán serà responsable de l’àrea d’Urbanisme, Habitatge i Seguretat Ciutadana. La regidora Pilar Aliu s’ocuparà de les regidories de Medi Ambient, Via Pública i Gent Gran. El regidor Adrià Guinó estarà al càrrec d’Hisenda, Cultura, Festes i Comunicació. El regidor Jordi Mir gestionarà l’àrea d’Esports, Salut i Joventut. Irene Miquel se n’encarregarà d’Educació, Igualtat i Medi Rural. Les àrees d’Acció Social i Urbanitzacions seran gestionades per María Carmen Flores. Tots els regidors anteriors formen part del partit Junts per Llagostera.

Finalment, el regidor Àlex Maqueda Moreno, del PSC Llagostera, serà responsable de Promoció Econòmica, Noves tecnologies i Benestar Animal.

A l’oposició, sense cap delegació de govern, hi haurà el regidor Eduard Diaz, Lorena Quiñones, Sílvia Fà, Daniel Daunis i Aniol Vinyoles de la formació política d’Esquerra Republicana de Llagostera. I Jordi Casas de la CUP-Alternativa per Llagostera.