I Jornades Educació i família

Jornades Educació i família

L’àrea d’Educació engega les I Jornades Educació i família de Llagostera. Es tracta de diverses xerrades i tallers formatius adreçats a famílies i educadors/es que tenen la voluntat de treballar aspectes diversos relacionats amb l’educació d’infants i joves. 

Les jornades s’obriran el dia 3 d’abril amb la xerrada Com parlar a les criatures de sexualitat, a càrrec de Marina Castro, psicòloga i terapeuta sexual.  A continuació, el dia 22 de maig, Georgina Ayats, psicòloga formada en Psicologia sistèmica i teràpia breu i en Psicomotricitat relacional, tractarà el tema del bullying a través de la xerrada Bullying, una responsabilitat de tots. Per acabar, el dia 12 de juny es tancaran les jornades amb el Taller d’eines de control parental digital proposat per Mariola Dinarès, periodista i gestora de xarxes socials, presentadora i directora del programa POPAP de Catalunya ràdio.

Per facilitar l’assistència de les famílies a les jornades, dues de les tres sessions previstes comptaran amb un taller paral·lel per als infants que es durà a terme mentre els pares i mares participen en l’activitat.

Totes les xerrades es portaran a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament a les 11 h. El taller paral·lel per als infants es farà a l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol. Totes dues activitats són gratuïtes, però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a www.culturallagostera.cat.

La programació d’aquestes jornades, les quals pretenen treballar en la línia d’oferir formació en relació a l’educació i la criança, és una de les accions previstes en el Pla Educació 360 de Llagostera.

Amplia el cartell amb la programació.