Dies de recollida dels cubells de recollida d'escombraries per a les noves zones del porta a porta


A partir del 31 de gener s'implantaran nous canvis i millores en el servei d'escombraries del municipi de Llagostera. Per tal de poder dur a terme la recollida porta a porta, cal que els veïns i veïnes passin a buscar els nous contenidors per separar els residus.

Els residents de La Canyera, La Mata i Mont-rei cal que recullin el seu kit del porta a porta a la caseta situada al carrer Hortènsia (La Canyera) el dijous 27 de gener, de les 16 a les 18h, el divendres 28 de les 10 a les 14h i de les 16 a les 18h, el dissabte 29 de les 10 a les 14h i el diumenge 30 de les 9 a les 15h.

S'emportaran el cubell d'orgànica marró de 20 litres, el cubell ambivalent blanc de 30 litres, per a les altres fraccions, un rotlle de bosses compostables i l'imant amb el calendari del porta a porta.

Els habitants dels veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina hauran d'anar a recollir el seu kit del porta a porta a la deixalleria municipal al carrer Migjorn. Poden fer-ho el pròxim dimecres 26 de gener de les 10 a les 14 i de les 16h a les 18h, el dijous 27 de les 10 a les 14h i el dissabte 29 de 16 a 18h.

En aquest cas, s'enduran un cubell d'orgànica marró de 20 litres, un cubell ambivalent blanc de 30 litres per les fraccions vidre i rebuig, un bujol blau de 120 litres per al paper i el cartó, un bujol groc de 120 litres pels envasos lleugers,  un rotlle de bosses compostables i l'imant amb el calendari.

Podeu consultar el nou calendari de recollida porta a porta que s'implantarà a partir del 31 de gener al nucli urbà, Llagostera Residencial i la Canyera, la Mata i Mont-rei des d'aquí.

Podeu consultar el calendari de recollida porta a porta que s'implantarà a partir del 31 de gener als veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina des d'aquí.