Canvis i millores en el servei de recollida d’escombraries a Llagostera

cartell reunió medi ambient

A partir del 31 de gener s’incorporaran diversos canvis en el servei de recollida d’escombraries a Llagostera amb la voluntat de millorar i augmentar els índex de recollida selectiva dels residus sòlids urbans que generem diàriament al nostre municipi. En aquests sentit s’amplia l’àmbit del porta a porta i es modifica el calendari de recollida.

Un dels principals canvis serà la incorporació del sistema de recollida porta a porta a les urbanitzacions de la Canyera, la Mata i Mont-rei i als veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina

La Canyera, la Mata i Mont-rei compartiran un nou calendari de recollida amb el nucli urbà i Llagostera Residencial, on en destaca la incorporació de la recollida domiciliària del vidre que anirà acompanyada de la corresponent retirada dels contenidors verds del carrer i la recollida dels envasos i l’orgànica els diumenges. Els dijous i els dissabtes no hi haurà recollida d’escombraries. Podeu consultar el nou calendari que entrarà en vigor el proper 31 de gener aquí.

Tant el vidre, com el paper i el cartró caldrà treure’ls sense bossa dins del cubell blanc.

Els envasos i la resta caldrà treure’ls amb bossa dins del cubell blanc i l’orgànica amb bossa compostable dins del cubell marró. 

Als veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina tindràn un calendari  amb una freqüència de recollida diferent. El podeu consultar des d’aquí

Durant aquest dies heu rebut o rebreu a la bústia de casa una carta informativa amb tots els detalls.