Crònica del Ple del mes d’abril de 2021


El Ple ordinari del mes d’abril de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres, 28 d’abril de manera telemàtica, va aprovar per unanimitat la modificació de l’ordenança fiscal número 30, corresponent al curs 2021/2022 de les Llars d’Infants Municipals.

També es va aprovar per unanimitat la modificació de crèdit número 3/2021 per disposar de partida per a l’aportació econòmica a l'Associació de Municipis per l'Energia Pública Bombeta elèctrica (AMEP) i a l’Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública (AMAP). 

En temes d’habitatge, el Ple també va aprovar per unanimitat el conveni amb la SAREB per a la cessió de sis habitatges destinat a lloguer social o per satisfer emergències residencials.

Amb els vots a favor de tots els grups es va aprovar la modificació de l’ordenança fiscal que regula la taxa per ocupació de la via pública amb taules i cadires. Enguany no es cobrarà als bars del municipi com a mesura per pal·liar els efectes negatius derivats de les restriccions de la pandèmia. 

Amb els vots favorables de l’equip de govern i del PSC i els vots contraris de Junts, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria per a la provisió de dues places d'oficial 2a de la Brigada Municipal, en règim laboral temporal. Per unanimitat, però, es va aprovar la convocatòria per a la provisió, en règim laboral temporal, d'una plaça de peó de la brigada i la creació d'una borsa de treball.

També per unanimitat es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria per a la provisió de tres places de tècnic especialista de llar d’infants, per a un procés d’estabilització de l’ocupació temporal.

Per unanimitat es va aprovar una moció presentada per l’equip de govern en contra del ramal previst de la MAT Selva.

El Ple va aprovar per unanimitat les bases de concessió dels ajuts d’escolarització a les Llars d’Infants Municipals per al curs 2021-2022 i les bases específiques reguladores de les subvencions escolars durant aquest estiu 2021 i per al curs 2021-2022.

Finalment, també es va aprovar inicialment, per unanimitat, la nova ordenança reguladora de la instal·lació de terrasses a la via pública, que ha comptat amb la participació de tots els grups polítics municipals i els agents locals implicats. 

Podeu recuperar el Ple d’aquest enllaç.

Podeu veure l’ordre del dia des d’aquí.