L’Ajuntament se suma al projecte del Tren de la Costa Brava


El Ple de l’Ajuntament, celebrat el passat 31 de març, va aprovar per unanimitat una moció conjunta de suport al projecte del Tren de la Costa Brava, en la qual es dona suport a la Comissió Promotora Tren de la Costa Brava, que ha recuperat aquesta iniciativa ideada fa més d’una dècada. 

Tots els grups amb representació al Ple municipal van valorar molt positivament la iniciativa presentada per la Comissió Promotora i des de l’Ajuntament s’anima a les institucions superiors a estudiar de la viabilitat del projecte, que suposaria un avenç de mobilitat molt gran per a diversos municipis de les comarques gironines, entre ells Llagostera. 

De fet, segons la Comissió Promotora, fins a 300 mil persones es podrien veure beneficiades per aquest nou sistema de transport. És considerada una iniciativa viable, sostenible, assequible i molt eficient en termes mediambientals i energètics, ja que té emissions zero, que proposaria als ciutadans una alternativa al vehicle privat i a un sistema de transport públic deficient quant a qualitat, freqüències de pas i preu del bitllet. 

Amb l’aprovació de la moció, l’Ajuntament de Llagostera es compromet a facilitar les gestions que competencialment li corresponguin per fer realitat el projecte.

Podeu consultar el text íntegre de la moció en el següent enllaç.