Espai de l'Alcalde

Espai de l'Alcalde

INFORMACIÓ PENDENT D'ACTUALITZAR:

Benvolguts/des;
Llagostera no ha volgut perdre mai el tren de les noves tecnologies i la seva presència a Internet no es limita a aquesta web oficial, sinó que s’extén per les xarxes socials amb els canals a Twitter i Facebook.
Llagostera també  s‘ha convertit en el primer municipi de Catalunya que integra els tràmits on line e-TRAM del Consorci AOC amb el programa de gestió d‘expedients municipal que ofereix la Diputació de Girona, participant activament en un projecte pilot juntament amb les altres dues administracions, la qual cosa ha permès disposar d‘un model a replicar a d‘altres municipis per integrar les dues plataformes.

Així mateix, i amb la voluntat de proximitat i transparència, l'any 2016 vam posar en marxa el portal de transparència de l'Ajuntament que podeu accedir des d'aquí.

En aquest espai hi trobeu tota la informació relacionada amb l'organització, gestió i acció que es desenvolupa des de l'Ajuntament i també podreu consultar la meva agenda institucional.

També hi trobareu les retribucions, les declaracions de bèns i els currículums... de tots els càrrecs polítics. Pots consultar-ho directament des d'aquí.

En cas de no localitzar la informació que cerqueu podeu exercir el vostre dret d'accés a la informació des d'aquest enllaç

Us animo a utilitzar totes aquestes eines i canals que milloren la gestió i la relació entre l‘Ajuntament i la ciutadania i a visitar el nostre catàleg de tràmits.

Entre tots fem Llagostera!

Alcalde de Llagostera
alcaldia@llagostera.cat