Millorar les instal·lacions de la pista esportiva i potenciar la celebració del Nadal, les propostes més votades


Hi han participat 709 persones, dels quals 432 ho han fet telemàticament

Millorar les instal·lacions de la pista esportiva i potenciar la celebració del Nadal a Llagostera són les propostes que l’Ajuntament de Llagostera inclourà en el pressupost municipal del 2019. Aquestes dues propostes, han estat escollides pels llagosterencs que han participat en el procés de participació ciutadana impulsat per l’Ajuntament.

Pel que fa a les millores de la pista esportiva, amb un pressupost de 18.000 €, es preveu fer un tancament lateral per evitar que les pilotes vagin al carrer així com reacondicionar la pista amb noves porteries i cistelles. Potenciar la celebració del Nadal, amb un pressupost de 20.000 €, es preu organitzar una encesa de llums, la instal·lació d’un gran arbre de Nadal a la Plaça Catalunya i comprar material divers per fer una Cavalcada de Reis més lluïda. 

Entre les propostes hi havia també construir una pista de Pump Track, habilitar una àrea de trial per a bicicletes, arranjar la zona d’aparcament de Casa Blanca, senyalitzar carrils per a vehicles no motoritzats als carrers del nucli urbà, arranjar el camp de futbol de Mont-Rei, millorar i ampliar el parc infantil de Llagostera Residencial, crear una zona d’ombreig al Parc de la Tirolina i instal·lar càmeres de vigilància de seguretat a les entrades del poble.

Un total de 709 persones hi han participat, dels quals 432 ho han fet de forma telemàtica des de llagostera.cat/participa i 277 mitjançant les butlletes en paper que s’han fet arribar casa per casa i als alumnes de l’ESO de l’Institut de Llagostera. En total s’han emès 1.741, ja que es podia votar fins a 3 opcions de les 10. 

El resultat de les votacions ha estat el següent:

1.     Millorar la pista esportiva: 277 vots 

2.     Potenciar la celebració del Nadal: 244 vots

3.     Zona d’ombra al Parc de la Tirolina: 235 

4.     Senyalitzar carrils per a vehicles no motoritzats: 200

5.     Pista de Pump Track: 189

6.     Càmeres de vigilància de seguretat a les entrades del poble: 172

7.     Àrea de trial per a bicicletes: 122

8.     Aparcament Casa Blanca: 108 

9.     Millorar i ampliar el parc infantil de Llagostera Residencial: 107 

10.   Arranjar el camp de futbol de Mont-Rei: 87 

El procés participatiu compte amb el suport de la Diputació de Girona.