Inscripcions als curs de català del Consorci per a la Normalització Lingüística


El Consorci per a la Normalització Lingüística, obre les inscripcions per als cursos de català del primer trimestre de l'any 2019 a cadascun dels 22 centres de normalització del territori. A Llagostera les inscripcions tindràn lloc a la Biblioteca Julià Cutiller, el 4 de desembre, de 17 a 19 h, i el 13 i el 20 de desembre, d'11 a 13 h. 

Seguint les prioritats establerts a les línies estratègiques del Consorci i com a resposta a les necessitats plantejades al projecte ÈLIA, Estratègies de Llengua i Aprenentatge, de la Direcció General de Política Lingüística, l'oferta prioritària per a aquest mes de gener se centra en els cursos de català inicials i bàsics, per garantir l'acolliment lingüístic de les persones que han arribat fa poc a Catalunya i que necessiten les eines bàsiques per introduir-se a la llengua catalana.

Es tracta de consolidar una aposta ferma per la llengua i la cohesió social i, per tant, per atendre les persones que volen aprendre a parlar català o el volen millorar.

Complementàriament, també s'ofereixen cursos de la resta de nivells (des del nivell elemental fins al nivell superior) i cursos específics, en modalitat presencial i en línia. La majoria de cursos de gener suposen la continuïtat de mòduls iniciats en la convocatòria anterior del mes de setembre, que permeten la incorporació de nous aprenents. 

Consulta els cursos des d'aquí.

Per a més informació podeu consultar el web www.cpnl.cat