Campanya i subvencions per estimular l'economia local a Llagostera


N’estem segurs. Tornem! I tu? Aquest és l’eslògan de la campanya impulsada des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera per potenciar el comerç, els establiments d’hostaleria i els diversos serveis i sectors econòmics del municipi. La campanya s’inicia avui, dilluns 1 de juny coincidint amb l’entrada a la Fase 2 de la desescalada de la crisi sanitària de la Covid-19.

La campanya, s’emmarca dins el pla d’actuacions i propostes de reactivació econòmica adreçades a estimular l’activitat empresarial a Llagostera, tal i com ha explicat el regidor responsable de Promoció Econòmica, Eduard Díaz. 

El vídeo de la campanya es pot veure a les xarxes socials de l’Ajuntament i al canal de Youtube des d’aquest enllaç   

Díaz ha explicat també que aquesta mateixa setmana s’aprovaran les bases reguladores de les subvencions per a activitats econòmiques que s’han vist afectades durant els darrers dos mesos arran de la declaració de l’Estat d’Alarma. 

Tant la campanya N’estem segurs. Tornem! I tu? com la línia de subvencions s’han articulat mitjançant el Consell Econòmic format per diversos representants dels sectors comercials i empresarials del municipi, el personal tècnic de promoció econòmica i participació de l’ajuntament, així com amb la participació de tots els grups polítics amb representació municipal. 

En total es destinaran a les subvencions 50.000 €, 40.000 dels quals mitjançant els 100.000 € que el Ple de l’Ajuntament va reservar per unanimitat, per fer front a la crisi provocada per la COVID-19 i 10.000 € de la partida destinada a l’obertura, millora i modernització d’activitats econòmiques en locals físics.

Els 60.000 € restants aniran destinats a ajudes a persones, col·lectius i famílies vulnerables mitjançant les propostes i mesures sorgides del Consell Social.