La Biblioteca Julià Cutiller reobre el servei de préstec i devolució

La Biblioteca Julià Cutiller reobre el servei de préstec i devolució

El pròxim 2 de juny la Biblioteca Julià Cutiller obrirà les seves portes i realitzarà atenció al públic oferint els serveis de préstec i devolucions de documents prestats. Ho farà seguint diverses mesures de seguretat i higiene, com ara l’ús de mascareta obligatori, respectar les distàncies de seguretat, el rentat de mans en el moment d’entrar i sortir de la biblioteca amb gel hidroalcohòlic, evitar tocar qualsevol mena de material i els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult. 

Així, la Biblioteca oferirà el servei de préstec amb comanda prèvia, que es podrà a fer a través del correu electrònic biblioteca@llagostera.cat, al número de telèfon 972 83 00 08 (dins del següent horari: dimarts i dijous de 10 a 13 h i dilluns, dimecres i divendres de 16.30 a 19 h) o pel perfil de Facebook de la Biblioteca. De moment, no es podran fer demandes de material d’altres biblioteques. 

Quant a la recollida de comandes, l'entrada serà per la porta del c/Lleó I núm. 2 (on hi ha la bústia de retorn) i la sortida serà per la porta del c/Ganix. Al vestíbul de la Biblioteca s’habilitarà un espai de recollida de les comandes. L’horari serà dimarts i dijous de 10 a 13 h i dilluns, dimecres i divendres de 16.30 a 19 h.

La bústia de devolució situada a l’exterior tornarà a estar oberta, per tal de poder fer la devolució de material en préstec al llarg del dia. Dins l’horari de recollida de comandes, però, es podrà fer dins de la biblioteca, per no col·lapsar la bústia. Les dates de devolució s’han allargat fins a l’1 de juliol.