AJORNADA la Festa Major versió 2.0

AJORNADA la Festa Major versió 2.0

L’Ajuntament s’uneix als deu dies de dol oficial decretats per la Generalitat de Catalunya amb motiu de la crisi sanitària causada per la Covid-19 i com a gest de memòria pels milers de persones que han mort a causa de la pandèmia. Per aquest motiu, els actes i activitats de la Festa Major versió 2.0 prevista per aquest cap de setmana s’ajornen al dissabte 6 i 7 de juny.

L’Ajuntament de Llagostera i la Comissió de Festes, amb col·laboració amb diverses entitats, mitjans de comunicació i veïns i veïnes del poble, organitzaran la Festa Major versió 2.0, que se celebrarà el cap de setmana del 29, 30 i 31 de maig, dates en les quals inicialment estava prevista la Festa Major de Llagostera 2020. Ahir dilluns 18 de maig es va presentar el cartell d’una festa que començarà el divendres 29 amb el tradicional repic de campanes i que continuarà amb tres dies plens d’activitats virtuals

Davant la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia de la Covid-19, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera es va veure obligada a ajornar la Festa Major pels dies 9, 10, 11, 12 i 13 d’octubre, coincidint amb la Fira del Bolet. No obstant això, amb l’objectiu de celebrar unes dates tan assenyalades com les de la Festa Major, des del consistori i la Comissió de Festes s’ha fet un esforç per programar un cartell amb activitats que es podran fer des de casa.

Una Festa Major no es pot donar per presentada sense el seu pregó. A la versió 2.0 serà a càrrec de l’Oriol Cortés, però qualsevol veí i veïna del poble hi pot participar. Podeu enviar un petit vídeo en horitzontal de menys de 10 segons desitjant una bona Festa Major disfressats de capgròs, de diables, de carretó baixant per les escales... i enviar-lo a cultura@llagostera.cat fins al dimarts 26 de maig. 

Així mateix, també es proposa als llagosterencs i llagosterenques ambientar els carrers del poble en temps de festa, amb el concurs d’engalonament de balcons amb flors i plantes. Caldrà inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a cultura@llagostera.cat fins al dijous 28 de maig. I si vols compartir les teves imatges a Instagram Stories, ho pots fer mencionant la Comissió de Festes (@cdfllagostera) i amb l’etiqueta #FMLlagostera2.0

Des de l’Ajuntament us animem a participar telemàticament a totes les activitats.

Consulteu la programació de la Festa Major de Llagostera versió 2.0