Curs en línia de promoció i negoci a través de les xarxes socials en les empreses

Curs en línia de promoció i negoci a través de les xarxes socials en les empreses

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera ofereix un curs en línia de promoció i negoci a través de les xarxes socials, amb l’objectiu que els participants identifiquin les principals eines de gestió de les xarxes socials en les empreses. 

El curs, que començarà el pròxim dilluns 18 de maig, està destinat tant a persones treballadores en actiu com a persones desocupades. Al llarg de les diferents sessions, els participants podran identificar les principals xarxes socials en les empreses, identificar els diferents tipus de relacions professionals que es poden desenvolupar a través d'internet, reconèixer la importància de crear una marca personal que possibiliti i fomenti les relacions socials entre empreses, identificar els diferents mecanismes de màrqueting que es poden utilitzar per potenciar les relacions comercials, comprendre les transformacions generades per les noves tecnologies en l'àmbit empresarial i conèixer les eines web 2.0 que permeten realitzar una campanya de màrqueting online i adaptar-les al nostre model de negoci.

Per a més informació i inscripcions, us podeu posar en contactar al número de telèfon 972 83 23 22 de 10 a 14 h. No esperis a l’últim dia per inscriure’t, les places són limitades