Preinscripció escolar curs 2020-2021 a Llagostera


El període per a la preinscripció d’alumnes de segon cicle d’educació infantil i primària per al curs 2020-2021 serà del 13 al 22 de maig.

Llagostera té dos centres públics d’educació infantil i primària (de 3 a 12 anys) que són els següents:

-  Escola Lacustària 
(C/ Lleó I, 6)
https://agora.xtec.cat/escolalacustaria/

-  Escola Puig de les Cadiretes
(C/ Amical de Mauthausen, 14)
https://agora.xtec.cat/escola-puigdelescadiretes/

A causa de l’emergència sanitària ocasionada per la covid-19, cal reduir al màxim els tràmits presencials. Per aquest motiu, aquest any el procés de preinscripció serà telemàtic. La tramitació és podrà fer en línia, mitjançant el portal preinscripcio.gencat.cat. No caldrà presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre. S’haurà d’omplir la sol·licitud en suport informàtic i enviar el resguard i la documentació necessària – escanejada o fotografiada– mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

-  Escola Lacustària: info@escolalacustaria.cat

-  Escola Puig de les Cadiretes: b7009138@xtec.cat

Per tal de garantir l’equitat, les famílies que no disposin de mitjans per portar a terme el procediment telemàtic, excepcionalment, disposaran d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. La preinscripció presencial es farà del 19 al 22 de maig, ambdós inclosos. Per poder fer la sol·licitud presencialment al centre caldrà demanar cita prèvia a l’aplicatiu que trobareu a les pàgines webs dels centres o bé via telefònica els dies 13, 14, 15 i 18 de maig de 10 a 13 h al centre triat en primera opció. Els telèfons de contacte són els següents:

-  Escola Lacustària: 972 830 339

-  Escola Puig de les Cadiretes: 972 831 487

Consulta els procediments i la documentació necessària per a la preinscipció des d'aquí