Dijous 30 d'abril hi haurà mercat setmanal

Dijous 30 d'abril hi haurà mercat setmanal

Aquest dijous 30 d’abril es reobrirà el mercat setmanal només per als productes i parades d’alimentació. Des de l'Ajuntament es vetllarà per la reordenació de la disposició de les parades en una sola línia i espaiades entre elles per evitar aglomeracions. 

Us recordem que segueixen vigents les mesures restrictives de mobilitat decretades en el marc de l’estat d’alarma i, tot i que està permesa des d’aquest diumenge la sortida limitada dels menors de 14 anys, el mercat no s’obre per anar-hi a passejar ni com excusa per sortir de casa. 

Us recordem que les sortides del domicili cal fer-les extremant les precaucions i mantenint  la distància social de seguretat.

Per aquelles persones i famílies vulnerables que necessitin algun tipus d’aliment poden notificar-ho a l’ajuntament mitjançant el següent formulari on s’activarà el grup de voluntariat.

Es recomana a les persones vulnerables (majors de 65 anys, persones amb patologies i problemes respiratoris) que no sortin de casa.

Des de l’Ajuntament us demanem sentit comú i màxima responsabilitat pensant en el benestar personal i col·lectiu de tots els veïns i veïnes del municipi.