Retrobament de les educadores d’El Niu i El Carrilet amb les famílies i els infants


Les educadores de les llars d’infants municipals, El Niu i El Carrilet, han reprès el contacte amb els seus alumnes a través d’unes videotrucades que han fet per cursos. L’objectiu de les trobades és mantenir el contacte amb les famílies i alumnes per continuar treballant conjuntament mentre duri el confinament i els infants no puguin tornar als centres. 
Tot i que els infants són petits, l’experiència ha estat gratificant i enriquidora per a tothom, per aquest motiu han decidit acordar un dia a la setmana per contactar, compartir experiències i inquietuds. La previsió és que les educadores també preparin activitats per portar a terme durant aquestes trobades com ara l’explicació de contes, petites representacions amb titelles, cantada de cançons, etc.
A més a més, les educadores han informat les famílies que si volen poden demanar fer reunions de tutoria amb l’educadora o educadores dels seus fills/filles, en el cas que tinguin qüestions personals a tractar.
A part d’aquesta cita setmanal, les famílies compten amb tot el material informatiu i propostes educatives que es van penjant al Drive de cadascuna de les llars.