Creació del Consell de Promoció Econòmica


L’Ajuntament de Llagostera impulsa la creació d'un Consell de participació ciutadana de Promoció Econòmica integrat per diferents sectors econòmics del municipi.
Aquests sectors inclourien el teixit comercial de Llagostera, restauració, indústria, turisme i autònoms. Addicionalment, també es contempla la inclusió d’agents relacionats amb el món econòmic com ara les cooperatives i les empreses de l’economia social.


Els Consells de Participació Ciutadana són espais de trobada entre l'Ajuntament i la ciutadania de sectors o temàtiques determinades, en aquest cas, de promoció econòmica. En ells, a banda dels representats de cada sector implicat, hi participen tècnics de l’àrea i els representants polítics de l’equip de govern i de l’oposició.
Aquests Consells pretenen ser el marc adient per a proposar solucions a problemes i presentar iniciatives, suggeriments, mesures i, fins i tot, mocions en relació al corresponent àmbit d’actuació.
L'objectiu de la creació d'aquests Consells respon a la voluntat de fer més participativa la vida pública a Llagostera, i apropar l’Ajuntament a la realitat del municipi amb més fiabilitat.


Des de l’Ajuntament de Llagostera s’aposta per la creació de Consells de participació ciutadana que incloguin els diferents àmbits de la vida del municipi. Al seu torn, es considera pertinent començar amb el Consell Social i el Consell de Promoció Econòmica, perquè entenem que aquests dos àmbits seran prioritaris per fer front als efectes de la crisi econòmica que provocarà la crisi sanitària del COVID-19.

La primera reunió del Consell de Promoció Econòmica va tenir lloc ahir mitjançant una videotrucada amb un ordre del dia marcat per les actuacions orientades a fer front a la crisi actual del coronavirus a Llagostera.