Engega el Cicle Gaudí online

Engega el Cicle Gaudí online

El Cicle Gaudí online és una proposta que permetrà als espectadors/es recuperar online els títols que han passat per les sales del Cicle i dialogar amb els seus creadors/es i actors/actrius protagonistes. 
Es posa en marxa amb la col·laboració de la plataforma FilminCAT i l'Institut Català de les Empreses Culturals amb l’objectiu de seguir portant el cinema a la població i oferint a més la possibilitat de conèixer els equips artístics que hi ha darrere els films programats. 

La primera cita amb el Cicle Gaudí online és els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril i el film escollit és "La hija de un ladrón", programat el passat mes de febrer, i guardonat amb els Gaudís a Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor guió i Millor direcció a la darrera edició dels Gaudí. 
Des de diumenge 19 d’abril a les 00h i fins dimecres 22 a les 19h els espectadors/es podran llogar i veure la pel·lícula a FilminCAT i rebre automàticament una subscripció mensual a la plataforma. A les 19h del dia 21 es podrà dialogar amb Belén Funes i Greta Fernández, directora i actriu protagonista de "La hija de un ladrón" a través d'un Instagram Live al canal @academiacinecat.  
 
El funcionament per participar-hi és molt senzill:
 
- Entra a Filmin https://www.filmin.cat i lloga la pel·lícula en qüestió, en aquest cas "La hija de un ladrón" entre les 00h del diumenge 19 d'abril i les 19h del dimecres 22 d'abril.
 
- Si la llogues durant aquests dies, guanyaràs automàticament un mes de subscripció gratuït a FilminCAT.
 
- A les 19h del dia 21 d'abril l'Acadèmia engegarà un Instagram Live al canal @academiacinecat d’Instagram amb l'equip artístic de la pel.lícula, on el públic podrà llançar les seves preguntes i fer comentaris.
 
- Per participar en aquestes trobades només has de visitar el canal d'Instagram de l'Acadèmia @academiacinecat i escriure les teves preguntes i comentaris. 
Si vols compartir-ho a xarxes socials, pots utilitzar els hashtags que us proposem: #Gaudialsofa i #cinemacatalàdesdecasa