Reobertura parcial de la Deixalleria Municipal


A partir del dimarts vinent, 21 d’abril, la Deixalleria Municipal estarà oberta de dimarts a dissabte de 10 a 13 h només per casos de molta necessitat, ja que el confinament obligatori i les restriccions de mobilitat continuen vigents. Seguint les mesures de prevenció de la COVID-19, caldrà atendre en tot moment les indicacions del personal de la Deixalleria. Així, s’haurà de respectar el distanciament de mínim dos metres, la desinfecció de les mans abans d'entrar a les instal·lacions, la limitació d'un vehicle dins el recinte de contenidors, portar la boca i el nas tapats amb mascaretes o peces de roba, i l'atenció del personal es farà a porta tancada. A l’entrada de la Deixalleria s’ha instal·lat un rentador de mans amb sabó i gel antisèptic. Així mateix, els conductors que facin cua hauran d’esperar dins del vehicle. 

Així mateix, a partir del divendres 24 s’activarà de nou la recollida de trastos a domicili. Recordem que és un servei gratuït que cal demanar-lo amb antelació trucant al telèfon 972 19 47 92. Per garantir un bon servei, la recollida està limitada a un màxim de quatre mobles o electrodomèstics per sol·licitant. 

L’Oficina de Medi Ambient continuarà tancada al públic, s’hi pot contactar via telefònica al 972 83 17 07 o a l’adreça de correu electrònic mediambient@llagostera.cat.