Fem arribar la Diada de Sant Jordi a la Residència Josep Baulida


S’acosta la Diada de Sant Jordi i, malgrat que aquest any les activitats proposades s’hauran de celebrar des de casa, la volem commemorar amb tots els col·lectius i generacions del nostre poble. Per aquest motiu, us demanem que ens ajudeu a fer arribar la festa literària i de les roses a la gent gran, la que més està patint la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19, i més concretament a la Residència Josep Baulida

Per fer-ho, us proposem que dibuixeu, feu una foto o construïu una rosa, fent volar la vostra imaginació i creativitat. Podeu ser tan originals com vulgueu. Posteriorment, graveu un vídeo en horitzontal de menys de 10 segons ensenyant la teva rosa i donant un missatge de gent gran. El podeu enviar a joventut@llagostera.cat abans del dia 20. 

Amb els vídeos que rebem, editarem un vídeo conjunt amb tots els vostres missatges per fer-los arribar a la gent gran de la Residència Josep Baulida el dia de Sant Jordi i ho compartirem a les xarxes perquè ho pugueu fer arribar a tots els avis i àvies de Llagostera.

Aquest any, la Diada de Sant Jordi es celebra des de casa. Des de l’Ajuntament us animem a gravar els vostres vídeos i us agraïm la vostra col·laboració.