Campanya agrària 2020


Des de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Llagostera continuem treballant per oferir a la ciutadania les oportunitats de feina existents. Per aquest motiu, a les persones amb edat laboral i amb documentació vigent (imprescindible permís de treball i residència), que estiguin en procés de recerca de feina i que vulguin treballar a l’agricultura, agroindústria i ramaderia, es podran inscriure a la borsa de treball d’Unió de Pagesos i participar així dels processos de selecció de les ofertes de treball que la seva entitat gestiona. 

L’objectiu és poder cobrir les necessitats de la pagesia i el sector en el seu conjunt amb persones properes al territori, fet que minimitzarà els desplaçaments, i el respecte a les mesures sanitàries dictades per les autoritats corresponents per controlar l’expansió del covid-19.

Dates d’inici de la campanya segons la demarcació provincial. 

Província de Lleida: arbres fruiters i recol·lecció de fruita dolça (cireres, fruita de pinyol, pomes i peres) des de finals d’abril fins al mes d’octubre. 
Província de Tarragona: cultiu de la vinya (poda en verd de vinya al maig i verema de finals d’agost a finals de setembre)
Província de Barcelona: especialment al cultiu de la flor ornamental al Maresme, el cultiu de les hortalisses a la comarca del Baix Llobregat i el cultiu de la vinya amb l’esporga en verd al maig i la verema des de finals d’agost a finals de setembre. 
Província de Girona: cultius de la fruita dolça i de la vinya des de finals d’agost fins al finals de setembre.

Per a la inscripció a la borsa de treball cal omplir les dades de les persones interessades al formulari següent: https://uniopagesos.cat/campanya-agraria-2020/

Unió de pagesos es posarà en contacte amb les persones inscrites i els hi farà una entrevista telefònica.  

Si necessiteu més informació o ajuda per complimentar el formulari podeu posar-vos en contacte amb l’àrea de promoció econòmica en horari de 10h a 14h en el telèfon 972 83 23 22 o bé en les adreces de correus electrònics:

borsatreball@llagostera.cat o prospeccio@llagostera.cat