Viseres facials disponibles per a població de risc

Viseres facials disponibles per a població de risc

Des del moviment maker de Llagostera i diversos voluntaris que s’hi han afegit s’estan creant amb impressores 3D material sanitari, com ara panys de porta i viseres facials. Tanmateix, algun del material creat no és homologat pel Servei Català de la Salut i no es poden destinar als centres hospitalaris, però sí a altres sectors. Així, aquest material de protecció s’ha entregat a altres col·lectius, com ara el personal de la Residència Josep Baulida, la Policia Local o la Brigada Municipal

Ara, els creadors de les viseres facials en disposen d’unitats que es poden destinar a població de risc, com ara persones vulnerables o treballadors com caixers de supermercats o dependents de botigues. Per aquelles persones que en necessitin, es poden posar en contacte amb la Policia Local trucant al 972 80 55 80 o bé al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Llagostera al 972 83 03 75.

A més, es fa una crida a la població per si algun veí té impressora 3D o materials pot afegir-se al grup i crear més material mèdic de protecció posant-se en contacte amb en Marc Bayé (649 749 449).