Adequació d'un nou espai per atendre les urgències al CAP


El passat dia 14 de gener de 2020 es van reunir l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, la regidora de Salut i Esports, Glòria Malagón, el director territorial de Salut a Girona, Miquel Carreras, i el Director de Sector del CatSalut, Salvador Campasol per abordar l’estat dels equipaments sanitaris al municipi de Llagostera, concretament del Centre d’Atenció Primària. En aquest sentit, es va detectar la necessitat d’adequar un espai nou dins del CAP per tal d’atendre les urgències, ja que actualment es fa servir una consulta de medicina general i no hi ha un espai específic per a aquesta atenció.

L’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), responsable de la gestió de l’equipament llagosterenc, ha acceptat l’encàrrec i el durà a terme properament en uns espais que quedaran lliures un cop traslladat un magatzem. També s’habilitarà una sala de treball per a professionals.

L’alcalde de Llagostera ha explicat que a banda de resoldre aquest problema immediat d’espai també es va abordar l’ampliació futura del CAP atenent a les necessitats demogràfiques del municipi. Des del Departament de Salut es va comunicar que s’estudiarà l’evolució de les necessitats actuals i futures per proposar millores o adequacions, si es considera necessari.

L’alcalde ha agraït la bona predisposició per part del Departament de Salut i la celeritat en la resposta a les demandes formulades per l’Ajuntament