Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles, Quart, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols demanen un servei de bus directe a l’Hospital Santa Caterina

Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles, Quart, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols demanen un servei de bus directe a l’Hospital Santa Caterina

Els alcaldes de Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles, Quart i l’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro s’han reunit aquest dilluns a l’Ajuntament de Llagostera amb la voluntat de millorar el servei d’autobús entre les respectives poblacions i l’Hospital Santa Caterina.

Tot i no poder assistir a la reunió per raons d'agenda, l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s'afegeix a aquesta petició. 

En aquest sentit els 6 ajuntaments han acordat demanar formalment al Consorci del Transport públic de l’Àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) la modificació d’alguns traçats de les actuals línies de transport regular per tal que facin parada a l’Hospital Santa Caterina, ubicat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, ha explicat que són molts els veïns i veïnes que diàriament tenen la necessitat de desplaçar-se fins a l’Hospital Santa Caterina sense poder-ho fer amb condicions raonables de temps i espera amb el transport públic actual. 

Actualment l’únic enllaç des de Girona amb autobús es fa des de la Plaça Marquès de Camps, “amb els inconvenients que això suposa pels usuaris de la línia regular que baixen a l’estació central d’autobusos”, tal i com també ha explicat Antoni Navarro. 

Està previst que properament els municipis facin arribar aquesta demanda als responsables de  l’Autoritat Territorial de Mobilitat.