Enquestes per tal de conèixer les necessitats en matèria d'habitatge


En el marc de l’actualització del Pla Local d’Habitatge i amb l’objectiu d’ajustar les accions a la situació actual del municipi, l'Ajuntament de Llagostera està realitzant un seguit d'enquestes per tal de conèixer, de primera mà, les necessitats en matèria d'habitatge al municipi. Hi ha dos models d’enquesta, un pensat per a joves d'entre 16 i 29 anys i un altra adreçat a majors de 30 anys. Ambdues enquestes consten de 15 preguntes que es poden contestar online o bé omplint els formularis que trobareu a les dependències municipals i podreu entregar-lo personalment a les oficines dels Serveis Socials situades al número 4 del carrer Barceloneta.

La finalitat de les enquestes permetrà conèixer el perfil de la persona que té pensat canviar de residència properament, quins en serien els motius i/o necessitats i les seves preferències d'ubicació i tipologia d'habitatge.

El Pla Local d’Habitatge és un document tècnic establert a l’article 14 de la Llei 18/2009 del dret a l’habitatge, que es requereix per tal d’obtenir recursos provinents de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. El Pla consisteix en un anàlisi i una diagnosi de l’habitatge en el sentit més ampli amb dades poblacionals, d’ocupació, del mercat immobiliari, característiques de finançament, recursos municipals, planejament, etc, amb l’objectiu de planificar les actuacions municipals en relació amb l’habitatge per als sis anys posteriors a l’estudi.

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Girona.

Enquesta a respondre per major de 30 anys

Enquesta a respondre pel jovent entre 16 i 29 anys

Gràcies per la vostra col·laboració.