Projecte per a redefinir el desenvolupament i la dinamització del sòl industrial llagosterenc

Projecte per a redefinir el desenvolupament i la dinamització del sòl industrial llagosterenc

Amb la voluntat de fomentar l’establiment d’indústries al municipi i repensar la situació actual dels sectors industrials pendents d’executar-se al municipi, l’Ajuntament de Llagostera ha encarregat a la Universitat de Girona un projecte per a redefinir el desenvolupament i la dinamització del sòl industrial llagosterenc. 

La presentació del projecte va tenir lloc la setmana passada a la sala de Plens de l’Ajuntament on hi han participat l’alcalde Antoni Navarro, el Regidor de Promoció Econòmica Eduard Diaz, els professors del Departament d’Arquitectura i Enginyeria de la UdG, Camil Cofan i Nadia Fava. També hi ha assistit l’arquitecte municipal Carles Soler, la tècnica de lÀrea de Promoció Econòmica, Carlonina Carranza i un grup d’alumnes de la UdG que mitjançant la signatura d’un conveni, començaran a treballar en la definició de polítiques, idees i estratègies que ajudin a potenciar l’establiment d’empreses al municipi, tal i com ha explicat el regidor de promoció econòmica, Eduard Díaz.  

Durant els propers mesos aquest grup de 25 alumnes, analitzaran les característiques actuals de la zona industrial del municipi, la realitat empresarial i comercial del territori i les normatives existents.

Al final de l’actuació es preveu fer una exposició dels  projectes i maquetes que l’alumnat elaborarà sota la direcció dels professors Camil Cofan i Nadia Fava.