Nova programació de tardor de l'Àrea de Cultura

Nova programació de tardor de l'Àrea de Cultura

Consta de trenta-set propostes que inclouen xerrades, espectacles, exposicions, cinema i activitats relacionades amb el patrimoni

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera ja té a punt la nova programació de tardor, que inclou una gran varietat de propostes per a tots els públics. S’hi poden trobar espectacles teatrals, concerts, exposicions, cinema i activitats relacionades amb el patrimoni històric i cultural del municipi.  Les diferents activitats es realitzaran en els equipaments adscrits de l’Àrea de Cultura: el Teatre Casino Llagosterenc, la Biblioteca Julià Cutiller, el Centre Cultural Can Roig, l’Espai Cultural Casa de les Vídues i la Sala de Can Roure. 

La programació s’obre aquest divendres 4 d’octubre amb la xerrada 1869-2019. 150 anys de lluita republicana: els casos d’Isabel Vila i Pere Caimó, a càrrec d’Antoni Strubell.

Pel que fa als espectacles destaca el concert de la pianista i compositora Clara Peya, que presentarà el seu premiat disc Estómac. A la programació també s’hi trobaran els espectacles d’en Peyu, Binixiflat, Marcel Gros o Animamundi. Com novetat important es podran veure dos espectacles de proximitat dins el cicle de propostes de cafè teatre. Aquest cicle rep el nom de Les nits de les vídues i inclou espectacles de les companyies Lepuant i ES Circ. 

Des de la Biblioteca Julià Cutiller s’han programat un gran varietat d’activitats relacionades amb la lectura i els contes: espectacles i tallers per a infants, clubs de lectura per a adults... L’Escola d’Art Pere Mayol presentarà dues exposicions: una retrospectiva pictòrica de l’artista local David Ventura i una exposició de vídeo art d’Anna Mitjà.

Un altre acte destacat serà l’exposició Aprendre de lletra. L’ensenyament públic a Llagostera (1798-2019), aprofitant que enguany es celebra el 50è aniversari l’Escola Lacustària tal i com es coneix actualment. També es presentaran les darreres aportacions i restauracions a la col·lecció de Can Caciques i es publicarà el llibre de recerca arqueològica guanyador de la VIII Beca Esteve Fa.

Per últim, cal destacar que l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera segueix amb la seva aposta cinematogràfica participant al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català. Dins el Cicle Gaudí es presenta cada mes una pel·lícula d’estrena recent en sales comercials. 

Veure programació que properament rebreu a casa