El Consorci les Gavarres convoca els premis Les Gavarres 2019


El Consorci de les  Gavarres, ha convocat una nova edició dels Premis Les Gavarres .

Amb aquests premis el Consorci de les Gavarres pretén donar suport a la investigació́ i la recerca a les Gavarres i dinamitzar la participació́ activa de la ciutadania en la conservació i difusió dels valors del massís. 

Els Premis Les Gavarres consten de dos guardons: el Joan Xirgo i el guardó Cirera d’Arboç que enguany arriben a la vint-i-novena i vint-i-tresena  edició respectivament. 

El premi Joan Xirgo, amb una dotació de 5.000 euros, té com a objectiu becar la millor proposta de projecte inèdit sobre qualsevol temàtica que contribueixi al coneixement, estudi i desenvolupament dels valors del massís de les Gavarres. 

El projecte s’haurà de desenvolupar en el termini d’un any a partir de la concessió del premi. Si bé es podran sol·licitar dues pròrrogues de mig any cadascuna.

El premi Cirera d’Arboç té com a objectiu valorar una trajectòria vital d‘accions directes i palpables, dutes a terme en l’àmbit de les Gavarres. Reconeixent així les contribucions a la conservació, la millora o la descoberta dels valors del massís.

El termini de presentació de treballs i candidatures finalitzarà l’1 d’octubre.

Podeu consultar les bases de www.gavarres.cat