L’Ajuntament de Llagostera col·laborarà amb l'Associació Espora en el diagnòstic social LGTBIQ+ del Gironès

L’Ajuntament de Llagostera col·laborarà amb l'Associació Espora en el diagnòstic social LGTBIQ+ del Gironès

L’Ajuntament de Llagostera dona suport a la col·laboració entre l’Associació Espora i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt per l’elaboració d’un diagnòstic social LGTBIQ+ del Gironès i del municipi.
L'Associació ha contactat amb l’àrea d’acció social de l'Ajuntament per fer un primer contacte i anàlisi de la situació del col·lectiu LGTBIQ+ al poble i s’ha acordat col·laborar per abordar el fet de forma conjunta.
Des dels diferents agents es valora que cal més contingut i més testimonis, és per això que mitjançant aquest comunicat, convidem a aquelles persones sensibilitzades, preocupades o amb ganes de reivindicar la realitat del col·lectiu LGTBIQ+ de Llagostera, que es posin en contacte amb l’associació, per a que aquesta pugui tenir totes les dades per fer un diagnòstic rigorós. 
Cal remarcar també, que tant el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, mitjançant el Servei d’atenció integral (que ja existeix des de fa temps) com l’Associació Espora responen a situacions vitals personals fent atenció individual i grupal. Es fa assessorament individual i atenció a través de grups de suport de persones que han patit agressions o assetjaments per motiu d’orientació o identitat sexual, o persones que es troben en un procés de reconeixement i identitat personal.