AVÍS: Z-Infection, l’espectacle de zombis

AVÍS: Z-Infection, l’espectacle de zombis

Z-INFECTION és un joc d’aventura en viu en el que durant unes hores el poble sencer viurà una simulació del que podria passar en cas d’una invasió zombi. Una representació realista a l’estil de les actuals sèries de ciència ficció de temàtica zombi on l’objectiu és sobreviure. Tant participants com actors se submergiran en el joc, fent-lo dinàmic i realista.

Dissabte 1 de juny de 2019, a partir de les 00 h i fins a les 6 del matí del diumenge, es realitzaran representacions en locals, carrers i places de Llagostera.

Aquestes representacions inclouen persones disfressades de militars armats, gent maquillada amb ferides simulant zombis i gent que és atacada o que fuig. Les representacions poden anar acompanyades de vehicles militars i una altra decoració similar. Totes les armes són de joguina, fogueig o aire comprimit sense munició.

Els actors i el personal que participin en aquestes representacions portaran una targeta identificativa en la solapa esquerra. Aquesta activitat està organitzada per Z-Infection i forma part dels actes previs a la Festa Major de Llagostera.

Més informaciço a www.z-infection.com